Facebook

Auto folije

UV – ZAŠTITNE FOLIJE

’’ Zaštita od raka kože, nije dečija igra.’’

 

 

 

Porodični izleti mogu da budu veoma opasni, ukoliko ne postoji 99,9 procentna UV zaštita.

Pored tradicionalnih načina zaštite, možete svoju porodicu i sebe da zaštitite od opasnosti preteranog izlaganja sunčevim zracima. I lekari nas upozoravaju, da zbog umanjenih mogućnosti filtriranja preko ozonskog omotača, ultra-violetni zraci mogu prouzrokovati razne bolesti – na pr: rak kože, prevremeno starenje kože, ili takve simptome, koji se manifestuju tek u kasnijoj životnoj dobi čoveka. Činjenica je, da od raznih kancerogenih oboljenja, rak kože jeste najčešći, a i broj obolelih se veoma brzo povećava.

 

Pustimo sunčeve zrake u unutrašnjost. Zadržimo spolja
99,9 % štetnog zračenja.

 

I tradicionalna automobilska stakla omogućuju izvestan stepen zaštite, ali se to odnosi na filtriranje UVB zraka – koji daju tamniju, smeđu boju koži, ali nisu u stanju da neutrališu dejstvo UVA zraka-koji prodiru duboko u kožu. I korišćenje drugih tipova folija je pogodno za ove svrhe, međutim, za one koji žele na nevidljiv način maksimalnu UV zaštitu, UVShield je najbolji izbor. Od sada i deca i odrasli mogu uživati u najvišem stepenu zaštite od štetnog dejstva sunčevih zraka:LLumar UVShield folija je na tržištu najsavršeniji proizvod koji se montira na automobile.

 

UVShield je ogroman pomak u zaštiti od sunčevih zraka, kao i u sferi unapređenja folija. Predmetni proizvod je tanak, lagan i gotovo nevidljiv, ali je nepobitna činjenica, da je najdelotvornija folija koja postoji. Upotrebom ovog proizvoda, možete zaštititi saputnike i sebe od čak 99,9% štetnog dejstva sunčevih zraka. Na osnovu testiranja od strane neutralnih stručnjaka, LLumar folijama je priznata najviša kvalifikacija faktora UV zaštite (80). LLumar UVShield folije filtriraju gotovo sva štetna zračenja koja su glavni uzročnici na pr: raka kože ili drugim oboljenjima koja se javljaju u poznim godinama života.

 

Praktično je nevidljiva

Zbog činjenice da je folija gotovo nevidljiva, obezbeđuje odličnu prozirnost, kako danju, tako i noću. Usled visokog stepena prozirnosti, UVShield odgovara svim propisima za auto-folije.

Deo novčanih sredstava od prodaje LLumar UVShield-a, uplaćuje se odgovarajućim fondacijama u cilju pomaganja daljih istraživanja u vezi sa rakom kože.

 

Sigurnosni aspekti

UVShield i na posredan način bitno doprinosi Vašoj bezbednosti, kao i bezbednosti Vaših saputnika, na pr: sprečava prevremeno propadanje sigurnosnih pojasa, kao i remena na sedištu za malu decu, a do čega dolazi usled štetnog dejstva sunčevih zraka. Osim zaštite koju pruža protiv štetnog dejstva sunčevih zraka, UVShield pomaže da polomljeno prozorsko staklo ostane u jednom komadu, čime sprečava nastanak telesnih povreda do kojih bi došlo usled raspršivanja stakla.

 

>> PITANJA I ODGOVORI <<