Facebook

Auto folije

SIGURNOSNE FOLIJE

Sigurnosne folije pružaju zaštitu od povreda za fizička lica, kao i protiv eventualne imovinske štete.

Zahvaljujući posedovanju vrhunske proizvodne tehnologije i potrebnom iskustvu u proizvodnji, CPFilms je sposoban da proizvede najkvalitetnije zaštitne folije na svetu. Sigurnosne folije su nevidljivi zaštitni sloj na staklu, a koji u slučaju nezgode sprečava moguće telesne povrede koje bi nastale lomljenjem i raspršivanjem stakla, štiti našu imovinu protiv provalne krađe ili drugih nasilnih radnji, vandalizma i sl.

LLumar sigurnosni filmovi su projektovani i usavršeni kako bi pružili maksimalnu sigurnost i ličnu zaštitu. LLumar sigurnosne folije su nevidljive, ali povećavaju stepen čvrstine stakla, te u slučaju nezgoda ili provala, staklo ostaje u jednom komadu i značajno se umanjuje mogućnost rasprskavanja sitnih delova stakla, a time sprečavaju u znatnoj meri mogućnost povreda ili nastanka ozbiljnije štete. Pored navedenih osobina, takođe neprimetno umanjuju moguće štete usled uticaja UV zraka, kao što je bleđenje nameštaja ili oštećenje drugih vrednih predmeta.

 

 

 

Svaka od naših sigurnosnih folija prošla je odličnim ocenama razne testove, kao što su evropski EN ili američki ANSI. Oružane snage mnogih zemalja, kao i diplomatska, konzularna predstavništva, a i razne međunarodne organizacije, odlučile su se da koriste LLumar zaštitne folije zbog sigurnosti i bezbednosti koje one pružaju. Među njima su i Ujedinjene Nacije, razni organi Evropske Unije.

 

Karakteristike

U odnosu na druge LLumar proizvode, sigurnosne folije se od njih razlikuju najviše u pogledu svoje debljine.Postoje različite debljine (4, 7, 11 i 15 milimetara), a osnovni razlog korišćenja istih, jeste izbegavanje povreda usled lomljenja stakla, kao i sprečavanje provalnih krađa. Pored sigurnosnih prednosti koje pružaju, omogućavaju zadržavanje prvobitnog estetskog izgleda.

Sigurnosni filmovi su optički čisti, prilagođavaju se osobinama stakla, ne iskrivljuju sliku, a postoje i u boji, sa termo-izolacijom, kao i sa efektom ogledala, a mogu se montirati i na stakla kod automobila.