Facebook

Auto folije

REFLEKTUJUĆE FOLIJE

Reflektujuće folije poseduju svojstvo da NE-propuštaju čak do 79 procenata sunčeve energije.

Reflektujuće folije

Zahvaljujući sopstvenoj proizvodnoj tehnologiji i stečenom iskustvu u procesu proizvodnje, CPFilms je u mogućnosti da proizvede po sadašnjim važećim standardima najkvalitetnije reflektujuće folije na svetu.

Prilagođavajući se geografskim karakteristikama i njihovoj raznolikosti, LLumar folije su specifične pri svom pojavljivanju i karakteristikama.

Što se i iz njihovog naziva da zaključiti, u ove proizvode je ugrađen reflektujući metalni sloj, te stoga i liče na ogledala. Preporučujemo ih za proizvodno-poslovne prostorije, ili bilo koja druga mesta gde je prvenstveni cilj izuzetna toplotna (termička) izolacija ili da bi se pružila zaštita kod mogućih nezgoda.

 

 

Reflektujuće folije se proizvode primenom sledeće tehnologije: tzv. „postupkom pare“, pri čemu se na poliester-foliju nanosi mikro-tanak, delom providan metalni sloj.

CPFilms je u mogućnosti da napravi leguru tehnologijom bojenja, tako da iste mogu biti u širokoj primeni u građevinarstvu, kao i u raznim drugim sferama delatnosti.
 

Nekoliko reflektujućih folija, kao i V-serija, sadrže preko LLumar filmova primenjen CDF  lepljivi sloj. Spomenuto lepilo stvara molekularnu vezu između folije i stakla, što rezultira savršenijom optičkom slikom, i dužim vekom trajanja u odnosu na obične lepljive slojeve.