Facebook

Auto folije

NEREFLEKTUJUĆE FOLIJE

Posedujući jedinstvenu tehnologiju sa svojstvenim karakteristikama, koje možemo pronaći samo kod LLumar filmova, CPFilms je u mogućnosti da proizvede najsavremenije folije za zaštitu protiv sunčeve energije koje se danas mogu pronaći na tržištu.

Nereflektujuće folije filtriraju toplotu iz sunčevih zraka i njihovo zaslepljujuće dejstvo, a pri tom propuštaju svetlost.

Primenom ovih folija, možemo kreirati novi stil za građevinu na kojoj je vreme ostavilo svoj trag, bez promene prozora, a samo za mali deo cene koju bi ta promena zahtevala, takođe i bez privremenog iseljenja stanara ili zaposlenih u zgradi.

 

 

N-serija

Zahvaljujući posebnom i specijalnom postupku tzv. ’’nasipanju metala’’ a koji karakteriše filmove N-serije, usled izvanrednih karakteristika metala i za proizvodnju LLumar folija posebno pripremljenih legura koje se nanose na foliju,  u izuzetnoj meri zadržavaju stabilnost boja, produžava im se vek trajanja i poboljšavaju karakteristike.

 

Zaštitni sloj protiv ogrebotina

Proizvodi LLumar-a poseduju zaštitni sloj protiv ogrebotina, osmišljenog od strane CPFilms-a. U industrijskoj proizvodnji folija, upravo je spomenuti, kristalno čist zaštitni sloj protiv ogrebotina najtrajniji i najotporniji, a što obezbeđuje mogućnost čišćenja-održavanja prozora primenom bilo kojeg tradicionalnog načina. Postoje i određene vrste folija za exterijer, koje sadrže u sebi specijalan zaštitni sloj (ER) – za exterijer.